Titt-titt

Joda, jeg er her, selv om det er lenge mellom hvert innlegg... Dagene går så altfor fort, man har fullt opp med familie, jobb og trening - og da blir det lite tid til å poste innlegg dessverre... Å ikke for å glemme at det endelig er tid for litt mer uteliv, vi har hatt mange fine dager på Evjen nå :)

 

Akkurat nå driver jeg å forbereder konfirmasjon, Erika skal feires på søndag. Masse jobb, masse å tenke på.. Ida har ansvar for maten, hun lager koldtbord (selv om jeg vet hun har kontroll, må jeg følge med litt).. I dag er den store kakedagen for min del, alt skal gjøres ferdig.. Og jeg gleder meg til dagen er der, for jeg vet at denne gangen kan jeg smake på de kakene jeg vil :)   (selv om jeg ikke er så veldig glad i kaker, hehe)

Ellers er all pynt på plass, blomster er ordnet med og de største innkjøpene er unnagjort. Må ta en liten runde i morgen før huset skal klargjøres, men det går fint!

 

Familien vår er dessverre dårlige talere, så tale for dagen utgår.. MEN, Erika skal synge - sang og musikk er hennes store lidenskap! Den ene har hun skrevet selv, de andre blir vel ei overraskelse tror jeg... Dette blir bra!

 

So long!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits